Sommerkonserter i Fana kirke
Jan Røshol leder sommerkonsertene.

Publisert 07. juni 2017 av Tor Kristiansen

I hele juni og juli arrangeres det Sommerkonserter hver tirsdag kl. 12.00-12.45 i Fana kirke. Konsertene er variert og har et nasjonalt og romantisk preg.

– Vi benytter solister fra Fanasolistene eller Fanatalentene under alle konsertene. Etter konsertene er det kaffe og kaker i våpenhuset eller på kirkebakken, forteller kantor Jan Røshol. Han spiller orgel og klavermusikk ved alle konsertene

Kirken er åpen fram til 13.30 hver tirsdag og Røshol tar forbehold om programendringer.

Her er programmet:

13/6     Elise Hilde alt og Arvid Søreide

20/6     Lin Gloppen sopran og Peter Wagstaff baryton

27/6     Bente Brudvik sopran og Fanatalenter

4/7       Cathrine Snipsøyr sopran og Arne Nakling tenor

11/7     Nina Martinsen sopran, Camilla Bernt alt og Øystein Skre bass

18/7     Marita Lervik sopran og Thea Berge sopran

25/7     Eline Marie Soltveit sopran m.fl.

Andre sommerkonserter:

Søndag 3/9 kl.19.00    Sommerkonsert med alle Fanasolistene, Fanatalentene og gjester.

Både Fanatalenter fra 10 år og Fanasolister fra 18 år har plass for flere.

Ta kontakt med Kantor Jan Røshol 48 99 47 00

Ved konsertene er det kollekt og de arrangeres med støtte fra Fana og Ytrebygda Kulturkontor og Ung kirkesang. Arr. Fanasolistene

Summer concert every Tuesday 12.00 in June and July. Fana Church is marked as number 39 on the “Visit Bergen” guide and is one of Bergen’s Middle Age churches.

Some of the soloists will be wearing national costume.