Akasia kommer tett på naturen
Akasia kommer tett på naturen
UTSIKT: Denne utsikten tror Frode Bjerkreim mange vil nyte.

Publisert 14. juni 2017 av Tor Kristiansen

Akasias nye bygg ligger skjermet til på en fredelig plass helt nede ved sjøen med utsikt til Nordnespynten og Fløyen. Veritas har brukt lokalene før og innredet dem med tanke på fremtiden.

– Bygget har en unik beliggenhet. Jeg tror alle vil nyte utsikten. I sommerhalvåret kan vi spise lunsj på kaien og høre bølgene slå mot bryggen vår, sier eiendomsforvalter Frode Bjerkreim i Akaisa.

Det var han som fant bygget i sin jakt på nye lokaler for Akasia der alle avdelinger kunne samles i ett bygg. Bygget har adresse Johan Berentsens vei 109 og ligger mellom Laksevåg og Nygård.

BYFJORDEN: Fra kontoret er det mulig å se cruiseskip komme og gå.

– Flytting er en overgang. Det tar alltid litt tid å finne seg til rette og tilpasse seg nye kontorlokaler. Men alt ligger til rette for at medarbeiderne vil trives. Vi vil gjøre vårt for at det skal skje, sier eiendomsforvalter Frode Bjerkreim i Akasia.

Sammen med eiendomssjef Paul Marhaug har han travle dager for tiden for å få flyttingen til å gå greit. Torsdag og fredag 22. og 23. juni foregår selve flyttingen fra Aasegården i sentrum til Johan Berentsens vei 109 på Laksevåg.  Mandag 26. juni skal alle finne sin arbeidsplass i det nye bygget.

En av de store fordelene for Akasia er at selskapet får dobbelt så stor plass for halve prisen av det kontorlokaler midt i Bergen sentrum koster.

BYGGET: Slik ser bygget ut på utsiden.