Penere rundt Laksevåg kirke
PENERE: Akasia håndverkere Vidar Henriksen, til venstre, og Tore Gjerstad gjør jobben.

Publisert 10. august 2017 av Tor Kristiansen

Området rundt Laksevåg kirke blir penere i disse dager. Årsaken er at biskopen kommer på visitas i tiden 30. august til 2. september.

– Vi ønsker jo at det skal se pent ut rundt våre kirkebygg og gleder oss over å bidra til det, sier kirkebyggsjef Arne Tveit i Bergen kirkelige fellesråd.

– Vi fjerner alle hellene på veien til menighetsalen på venstre side av kirken. Deretter retter vi opp underlaget før vi legger dem ned, slik at vennet renner bedre ut av hagen i fremtiden, sier steinlegger Vidar Henriksen i Akasia.

Med seg har han Tore Gjerstad. Han sørger for at hellene på fortauet ligger bedre. Det er viktig å se til at bruden og brudgommen ikke snubler på vei inn og ut av kirken den dagen de gifter seg.

Nærmere en fjerdedel av hellene er ødelagt og skadet i årene løp. De skiftes ut.

18. august 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando