Ledige stillinger

Det er ledig 100 % fast stilling som diakon i Løvstakksiden menighet og Bergen Internasjonale menighet

Vi tror at en menighet ikke bare kan fylles med ord, men også må handle til beste for menneskene rundt oss.

Vi søker en diakon som kan være med å lede og utvikle et spennende diakonalt arbeid som ble startet i 2009 finansiert av midler fra Bergen kommune. Arbeidet er rettet mot integrering, nettverksbyggende tiltak og forebygging av sosiale utfordringer. Arbeidet skal bidra til å bedre levekår for innbyggere i Løvstakksiden bydel.

Les meir..

Det er ledig 100 % fast stilling som administrasjonsleder i Fyllingsdalen menighet

Bergen kirkelige fellesråd har ledig en 100 % fast stilling som administrasjonsleder, med arbeidssted for tiden i Fyllingsdalen menighet. Administrasjonsleder i Fyllingsdalen menighet må være en tydelig leder, med stor grad av engasjement og evne til å motivere sine ansatte. Vår leder må kunne arbeide selvstendig, være ryddig, strukturert og ha gode samarbeidsevner. Stillingen er sammensatt av 80 % som administrasjonsleder og 20 % som frivillighetskoordinator.

Det er ledig 85 % fast stilling som kantor i Storetveit menighet

Bergen kirkelige fellesråd har ledig fast stilling som kantor i 85% i Storetveit menighet fra 1. september 2017. Det kan være mulighet for å utvide stillingen til 100% etter avtale med Storetveit menighetsråd.

LEDIGE VIKARIATER INNEN TROSOPPLÆRING

Vi har ledige vikariater i ulike menigheter i forskjellige stillingsbrøker innenfor trosopplæring som:

MENIGHETSPEDAGOG/ MENIGHETSARBEIDER

For utfyllende informasjon kontakt rådgiver Ann Carina Raknes

ar277@kirken.no eller på tlf. 55 59 32 12/ 907 72 574

Søkere må være medlem av Den norske kirke og fremvise gyldig politiattest.

Søknadsfrist: snarest.

Henvendelser behandles fortløpende.

Les meir..
27. mai 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bergen kirkelige fellesråd Powered by Agrando